Profil

Cirkom er et ingeniørhus stiftet i år 2000 af en gruppe ingeniører med rødder i den farmaceutiske industri. Cirkom er en dynamisk og uafhængig leverandør af automatiseringsløsninger indenfor procesautomation.
Vi ved, at succes kræver forretningsforståelse, projektledelseserfaring og teknisk kunnen, og tillægger alle elementer stor vægt i vores måde at arbejde på. Cirkom er innovativ og en virksomhed i vækst, og konstant på udkig efter erfarne folk med kendskab til den farmaceutiske industri.

Vores Vision

Vores ambition er at styrke og videreudvikle vores langvarige relationer med nuværende og kommende kunder, inden for pharma-, biotek- og fødevareindustrien. Relationer der bygger på stor faglighed, gensidig tillid og respekt.

Vores Mission

Det er vores mission at interagere med alle vores kunder på samme professionelle måde, med kompetence og professionalisme. For at sikre denne kvalitet af vores arbejde, vil vi kontinuerlig udvikling af den enkelte medarbejders faglighed ved løbende at udvikle deres evner og viden. Derudover vil vi løbende optimere de interne processer, således at det sammen med vores kompetencer sikrer, at vi leverer det vi lover til aftalte tid, kvalitet og økonomi.

Vores Værdier

Vi er ærlige, ansvarlige, ambitiøse og innovative – og det afspejles i vores måde at arbejde på.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ledelsen

Kurt Christensen

Kurt Christensen

Partner & Adm. Direktør (CEO)
Martin N. Madsen

Martin N. Madsen

Partner & Direktør (CTO)